pühapäev, 17. märts 2019

Praktika #3

Reede hommikul jätkus siis eelmise päeva ebaõnn, kohe hommikul hilines nr 4 buss millega saba kesklinna teise bussi peale, mingihetk otsustasin et pean kesklinna jooksma, aga järgmisse peatusse jõudes nägin et buss tuleb juba tagant. Kuid sellest ei piisanud ja kesklinna teise bussi peale ma ei jõudnud. Kuna mul polnud ka koordinaatorite numbrit, siis pidin otse ülemusele helistama ja selgitama, et hilinen, õnneks sai ta aru. Lõunal tekkis siis uus võimalus ratast saada, sõitsin Sistemasse kus anti mulle mingite rattapoodide asukohad. Läksin kohe lähimasse poodi ja võtsin 60€ga ratta ligi kuuks ajaks, nüüd vähemalt see probleem lahendatud, kuigi 600st eurost 90 juba rattale panna on päris suur protsent eelarvest. Vähemalt võidan sellega endale natuke vaba aega juurde.



Praktikal läheb hästi, oleme seal kolmekesi, Christian on ülemus ja teise kuti nimi on vist Leoda, kes on Albaaniast pärit. Mõlemad on muhedad ja vahest viskame ka nalja niipalju kui Itaalia-inglise keele segust aru suudame saada. Püüan ka ise Itaaliakeelseid sõnu õppida, et töökojas lihtsam oleks asju tuua ja teha.
Eile käisime siis veneetsias, oli huvitav kogemus, ainult et sealne vaba aeg jäi lühikeseks, 2+1 tunniga ei jõudnud suurt midagi vaadata.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar