esmaspäev, 15. aprill 2019

KK18 viies nädal

Välispraktikaga on selleks korraks kõik ning oleme tagasi jõudnud Eestisse. Üldiselt jäime praktika korraldusega rahule - majutus mere ääres, erinevate linnade külastused (külastatud kohtadest oli Kati ja Iti lemmikuks San Marino ning Triinul Ancona) ning põnevad praktikakohad. Ilmselt oleksime rohkem soovinud klassikaliste Itaalia toitude tegemist õppida, mis jäi kõigil meil praktikal kahjuks vajaka. Vabal ajal nautisime võimalikult palju head toitu, millest lisame ka postitusse mõned pildid.



















Kati, Iti, Triin
KK18

reede, 12. aprill 2019

Reede 12.04. Viimane praktikapäev. Olin tööl 9.00-13.00. Tegin ainult ühe protseduuri - see oli ultra + presso. Natuke koristasin ning läksin koju. Hurra! Praktika on läbi!

neljapäev, 11. aprill 2019

Kolmapäev - neljapäev (10.04.-11.04.) K-l olin tööl 9.00-15.00. Tegin kaks ultraheli + presso koos tselluliidivastaste sidemetega  ning kaks soolakoorimist koos mähise ning massaažiga. Täna olin tööl 10.00-15.30, tegin ultraheli + presso koos tselluliidivastaste sidemetega ning RF-näohoolduse protseduuri. Ja jälle koristasin ning koristasin, ning koristasin...
Kell 16.00 meil oli lõpukohtumine Sistema Turismos, saime oma sertifikaadid kätte. Homme on meil viimane päev Riminis. Minul on ka viimane tööpäev.

teisipäev, 9. aprill 2019

MJ-de neljas nädal

Tutvusime paari kohalikuga, käisime ringi ostsime suveniire ja käisime praktikal muud midagi erilist.
Viies ning viimane praktikanädal. Esmaspäev - teisipäev (08.04.-09.04.) Esmaspäval tööpäev kestis 15.00-20.00, tööpäeva jooksul tegin kolm protseduuri - kaks koorimist soolaga+mähist+massaži ning ultraheli + pressoteraapia. Karistamisest ei pääsenud ka nendel kahel päevadel. Jooksmist oli päris palju, pidin kõikjal jõudma. Aitasin ka teistel kolleegidel. Täna töötasin kella 9st kella 15ni. Tegin neli protseduuri - kaks koorimist soolaga+mähist+massaži ning kaks ultraheli + pressoteraapiat. Lõpetasin ka näoprotseduuri - eemaldasin maski kliendi näolt ning panin näokreemi.

esmaspäev, 8. aprill 2019

KK18 neljas nädal Riminis

Neljas nädal möödus kõigil meil väga töiselt - tööpäevad olid pikemad kui siiani olnud. Lisaks tavapärastele tööülesannetele, oleme saanud õppida ka natuke uusi asju - küpsised, sorbett jms. Nädalavahetusel Kati ja Triin külastasid San Marinot ning Iti shoppas linnas turul.

Selle blogipostituse otsustasime teha restoranide interjööridest:

Chi Sburoun - Iti töökoht:




Käsitöö ravioolid musta trühvliga.


Kati ja Triinu restoran - Dallo Zio:





reede, 5. aprill 2019

KK18 kolmas nädal Riminis


Töö restoranides kulgeb endiselt sama moodi, kuid sel nädalal otsustasime pakkuda oma restorani kolleegidele eestipäraseid toiduaineid. Lauale panime verivorste, verikäkki, mulgikapsast, musta leiba, erinevaid suitsuvorste (sea- ja põdralihast), sealihapasteeti, Maiuspala kommi, Kalevi valget šokolaadi mustika tükkidega ja Vana Tallinn. Usu tõttu mõned töökaaslased teatud toiduaineid süüa ei saanud (sealiha). Kõige rohkem maitsesid neile suitsuvorstid ja kõige huvitavam oli verikäkk, mis oli nende jaoks natukene liiga tugevamaitseline.


Neljapäev - reede (04.04.-05.04.) N-l olin tööl kella 14st kella  18ni. R-l 13.00-18.00. Need  tööpäevad lõppesid kuidagi kiiresti, ma isegi ei pannud tähele, et oli aeg koju minna. Tööpäevade alguses pidin natuke koristama, pesesin ultraheli aparaadi, tegin toad korda.  Tegin ka neli protseduuri. Need olid RF-näohoolduse protseduur,  ultraheli  ning kaks pressoteraapiat.

kolmapäev, 3. aprill 2019

Kolmapäev 03.04. Täna olin tööl kella 11st kella 15ni. Tänase päeva jooksul koristasin toad ning valmistasin nad järgmistele protseduuridele, aitasin teisele töötajale - lõpetasin näoprotseduuri tema eest - eemaldasin näomaski kliendi näolt ja panin näokreemi näole, koristasin solaariumid. Tegin ka kolm protseduuri. Need olid RF-näohoolduse protseduur,  ultraheli  ning pressoteraapia + tselluliidivastased sidemed. Tööpäev möödus väga kiiresti.

teisipäev, 2. aprill 2019

Teisipäev 02.04. Tulin tööle kell 16.00. Tööpäev algas koristamisest. Täna oli päris palju kliente ning meid oli salongis ainult kolm. Jooksmist oli palju ning koristamist ka. Näitasin ja seletasin teisele praktikandile, kuidas mõned protseduurid teha. Valmistasin toad järgmistele protseduuridele. Pärast tegin ise kaks protseduuri. Need olid  keha koorimine soolaga ja mähkimine + massaaž ning pressoteraapia koos tselluliidivastaste sidemetega. Koju läksin kell 20.30, kuigi tööpäev oli kella 20ni.

esmaspäev, 1. aprill 2019

Esmaspäev 01.04. Praktika neljanda nädala algus. Olin tööl 16st 20ni. Tööpäev algas koristamisest. Pärast tegin kaks protseduuri: keha koorimine soolaga ja mähkimine + massaaž ning pressoteraapia.

MJ-de kolmas nädal

Poodlesime ja puhkasime muud erilist ette ei võtnud.
Käisime ka rannas päevitamas ja ujumas, vesi oli külm.

MJ-de teine nädal



                                    San Marino






MJ-de esimene nädal

                                                       

                                       Pagasi ootamine

                                                           Kesklinn


                                            Airi praktika koht

                                  Maigi praktika koht

                                   Kike-Elisabheti prktika koht

                                     
                                           Maarja praktika koht

                                        Vahepeatus enne Veneetsiat




                                          




reede, 29. märts 2019

Reedene päev, kolmanda nädala viimane tööpäev. Täna olin tööl 9st 14ni. Natuke koristasin, rullisin puhtad sidemed kokku (nad kasutatakse tselluliidivastaste sidemetena pressoteraapia jaoks, iga kliendi pärast nad pestakse, kuivatatakse, rullitakse kokku ja kasutatakse uuesti). Tegin ka mõned protseduurid. Need olid pressoteraapia, teisele naiskliendile tegin pressoteraapiat koos tselluliidivastaste sidemetega. Samale kliendile tegin protseduuri, mis itaalia keeles nimetatakse ‘ultrasuoni’. Proovisin tõlkida, tuli välja ultraheli. Tehakse sellise aparaadiga. Rohkem meenutab massaaži. Ja aparaadi nimetus on ’Subdermal massage’.

Ja selle voodi peal. Reiete peale kinnitatakse neli plokki ja pannakse programmi, tavaliselt 20 minutit.  Kui programm on lõppenud, siis klient läheb pressoteraapiale. 
 Pressoteraapiat tehakse selles ruumis.

neljapäev, 28. märts 2019

Neljapäev 28.märts. Täna pidin olema tööl 12st 17ni, kuid jäin 18ni. Tänase päeva jooksul koristasin toad ning valmistasin nad järmistele protseduuridele, aitasin teistele tüdrukutele protseduure teostada, tegin ka kaks protseduuri ise. Need olid RF-näohoolduse protseduurid. Ühe protseduuri tegin naiskliendile, kes jäi minu eelmise protsetseduuriga väga rahule. Täna oli samamoodi. Ta rääkis midagi pikalt Nicolettale, sain aga aru, et ta kiidab mind. Mul oli hea meel. Teine klient jäi ka selle protseduuriga rahule.
Oskan juba pressoteraapia aparaadi programmid panna, kliendilehest vajaliku info otsida. Igal päeval saan targemaks.

kolmapäev, 27. märts 2019

Kolmapäev 27.märts. Olin tööl 9st 15ni. Hommik oli vaikne, kliente oli vähe. Hommikul jälle koristasin, assisteerisin teistele töötajatele, vaatasin, kuidas tehakse mehaanilist näopuhastust. Ise tegin naiskliendile kätemassaaži ja lakkisin küüned, teisele naiskliendile tegin pressoteraapiat koos tselluliidivastaste sidemetega. Pidin valmistama kokteili erinevatest ainetest, sidemed selle kokteiliga immutama, siis sidemetega kliendi jalad mähkima, kilepüksid aitama jalga panna, pressoteraapia kostüümi panema ning programmi panema. Siis, kui programm on lõppenud ma aitan kliendile pressoteraapia kostüümist vabaneda ning kui klient lahkub toast teen seal koristust ja valmistan tuba järgmisele protseduurile. Nii see käib.

KK18 teine nädal Riminis


Teine praktika nädal möödus üsna sarnases rütmis esimesega. Endiselt tegeleme köögis põhiliselt  erinevate mereandide (kalmaarid, krabid, krevetid, merekarbid, teod, kaheksajalad) puhastamisega ja abistame muude lihtsamate köögitööde juures. Oodatud vastutusrikkamad ülesanded on siiani jäänud vaid lootuseks...

Pildid pidavat ütlema rohkem kui tuhat sõna ja seega jagame teiega nüüd mõningaid restoranis tehtud pilte. Põhiliselt saate näha mereande! :)

Kalade puhastamine täies hoos

Valmis produkt kammkarpidest

Kalmaaride puhastamine!

Krevett, mida tuli puhastada elusast peast!

Elusate krevettide puhastamine...


Kati, Triin, Iti
KK18